Наеми кемпер

ТЕКУЩИ ПРОМОЦИИ

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ

Интегрирани кемпери

Полуинтегрирани кемпери

Алковен кемпери

Кемперван

Каравани

Често задавани въпроси

Ако не намериш отговор тук, не се колебай да се свържеш с нас на +359 888 677 676 или на booking@camperisimo.com

Резервацията се осъществява чрез онлайн запитване на нашия уебсайт www.camperisimo.com или обаждане на телефон +359 888 677 676. Плащанията могат да бъдат извършвани в брой или по банков път.

Капаро в размер на 50% от наема за периода, като остатъкът трябва да се плати до две седмици, преди датата на наемане;

Гаранционен депозит, чиято сума варира, в зависимост от модела на избрания кемпер. Сумата по него ще бъде възстановена изцяло, при връщане на превозното средство, съгласно условията за връщане. Виж ТУК.

При нас ще намериш разнообразие от модели и марки кемпери на водещите eвропейски производители Dethleffs, Sunlight, Laika, Mobilvetta, Roller Team, Challenger, Weinsberg, Rimor, Ahorn, PLA, GiottiVan и CI. Кемперите са с различна съвместимост и разнообразно интериорно разположение.

В наема се включва кемпер с богато стандартно оборудване, пълен резервоар с гориво, пълна бутилка с газ, пълен резервоар с чиста вода, застраховки Автокаско и Гражданска отговорност, винетка за Републиканската пътна мрежа и нотариално заверено пълномощно за управление на автомобила на Български и Английски език.

За повече комфорт, на твое разположение са специалните ни „Допълнителни пакети“.

За да наемеш и управляваш кемпер от Camperisimo е необходимо да притежаваш валидна шофьорска книжка, кат.В и активен шофьорски стаж от две години.

Camperisimo ти предостовя сигурно и БЕЗПЛАТНО паркинг място за личния ти автомобил по време на кемпершествието ти.