Електрически колела Econic One

Econic One

Comfort Limited

Econic One Comfort Limited е най-лекият модел на електрически велосипеди Econic One. С него пътуването през града е лесно и удобно. Оборудван е с интегрирани светлини, багажник, калници и напълно безшумен мотор. Моделът е елегантен и достъпен за всички колоездачи. Управлението на Comfort Limited е стабилно и интуитивно, а мощният му и ефективен мотор придава допълнително комфорт и лекота при покоряване на всякакви терени.

Цена под наем

от Camperisimo
50лв на ден
  •  

Econic One

Urban

Econic One Urban е един от най-универсалните електровелосипеди, подходящ за градски изследователи.  Ако си градска душа, която търси партньорството на велосипед, който поддържа високото ти темпо и оставя всички градски препятствия зад гърба ти, моделът Urban  е напълно подходящ за завладяване на градската джунгла, без капка пот!Разполага с вътрешно сглобена литиево-йонна батерия с клетки на Samsung осигуряваща впечатляваща издържливост. Батерията се сваля с едно щракване, лесна е за носене и зареждане и осигурява около седмица изследователско изживяване с едно зареждане. Urban  е лек и здрав, но способен да носи товар до 150 кг. Геометрията е проектирана така, че да дава най-доброто от гледна точка на издръжливост, стабилност и комфорт с по-изправената позиция при каране.

Цена под наем

от Camperisimo
50лв на ден
  •  

Econic One

Bandit

Електрическият велосипед Econic One Bandit е оборудван с двигател Bafang и сменяема батерия от 460 Wh, за да осигури безпроблемно и стабилно колоездене както по трудни повърхности, така и пъргавина по гладки градски маршрути. Bandit е проектиран с мисъл за гъвкавостта. Това е електрически велосипед, който може да поеме всякакъв вид предизвикателства - от ежедневно пътуване до работното място до препятствията на горски терен, както и всичко между тях. Bandit е проектиран с устойчива на корозия алуминиева рамка, безпроблемно интегрирана батерия и мощен мотор. Велосипедът е силен и лек, маневрен и стабилен, благодарение на 29” гуми, с които пресичаш релси, павета, мръсотия, чакъл.  Батерията на Econic One Bandit е литиево-йонна от 460 Wh и осигурява целия обхват, от който се нуждаеш, както и до 100 км забавление с едно зареждане. Зарежда се напълно за по-малко от 4 часа чрез сдвояване с Econic One Super Charger.

Цена под наем

от Camperisimo
60лв на ден
  •  

Econic One

Adventure

Econic One Adventure осигурява безпроблемно и силно представяне при каране. С двигателя си със средно задвижване с висок въртящ момент и интуитивно управление, той дава точното количество мощност и контрол в точното време. Приключението с този модел на Econic One  е гарантирано в извънградски терени, горски пътеки и дълги експедиции с велосипед. Устойчивата на корозия алуминиева рамка на Adventure, елегантно интегриранaта батерия и впечатляващият мотор постигат оптимален компромис между стабилност и маневреност. Комбинацията от 100 мм вилка с пневматично окачване, леки и здрави колела и стабилни 29” гуми правят Adventure надежден партньор за всички смели офроуд цели. Велосипедът Econic One Adventure е оборудван с мотор M410, най-новата версия на Bafang, който осигурява всичко необходимо и за най-предизвикателните терени. Econic One Adventure разполага с лесно сваляема 460 Wh литиево-йонна батерия, интегрирана елегантно в рамката. Батерията може да се зареди напълно само за четири часа, когато е сдвоена с Econic One Super Charger, осигурявайки до 100 км. свобода на движение.

Цена под наем

от Camperisimo
70лв на ден
  •  

Допълнителни аксесоари