Ние сме като теб! Все ни се пътува и знаем колко е хубаво, когато е с кемпер.

 Искаме да тръгнем сега и утре да се събудим на плажа, а вдругиден – на планина. Светът е голям, маршрути ни очакват навсякъде и винаги – с Добре дошъл! Тръгваш на път без план, резервации и докога, търсиш приключения и мечтаеш свобода! Радваме се да се запознаем –  за такива, като теб, ние от Camperisimo отваряме вратите на комфортните си подвижни домове, а посоката избираш ти.

Погрижили сме се да подберем и да ти предоставим разнообразни кемпери, независимо член на какъв екипаж си. Ще пътешестваш с цялото семейство,  заминаваш на ваканция с приятели или искате да избягате само двамата  –  в Camperisimo ще откриеш подходящия интериорен вариант и технически параметри на твоята къща на колела. Всички кемпери под наем, които  са готови за път от адреса ни са нови модели на водещи европейски марки LAIKA, Weinsberg, Ahorn, Rimor, Mclouis, Elliot, PLA и редовно подлежат на стриктна техническа поддръжка!

Галерия

Camper EXPO inThe Mall: Camperisimo създаде и организира първото по рода си мултибранд изложение за кемпери CAMPER EXPO IN THE MALL, на което представи и отвори вратите за свободно посещение на над 25 модела мобилни домове от най-известните и желани марки.

Това сме ние

Николай Филипов

Управляващ партньор

Константин Златев

Мениджър Наеми и Продажби

Аделина Иванова

Ритейл Мениджър

Мелина Алексова

Мениджър Човешки Ресурси

Христо Гемеджиев

Експерт Наеми

Тамара Спасова

Счетоводител

Валентин Милев

Мениджър Сервиз и Магазин

Владислав Костов

Експерт Сервиз

Николина Стефанова

Експерт Подготовка

Ивайло Иванов

Експерт Уеб и Маркетинг

Стани част от нашия екип