ЕФОЙЛ SiFly

Най-голямата дъска на SiFly предлага най-ниската скорост в комбинация с най-големия обем, което я прави идеална за начинаещи и по-тежки ездачи. Привличащ окото и преносим ифойл SiFly E ще те открои от тълпата на всяка семейна почивка. Стабилен и многофункционален, SiFly E осигурява безопасно и вълнуващо изживяване при каране. Ефолирането вече е приключение, в което всеки член на семейството може да се впусне

Характеристики

Тегло: 34кг.

Размери ШхД: 80Х190 
Обем: 170л.
Дължина: 6,3”
Скорост: до 45км/ч
Батерия: Li-Ion 44,8Ah/58,8V/30km
Издръжливост на батерията: 120 минути
Време за зареждане: 2,5 часа
 

Цена под наем

от Camperisimo
EUR 100 на ден
  • ДЕПОЗИТ: 1000 лв
ДЕПОЗИТ 1000 лв

SUP Дъска Aquatone

Вземи под наем Aquatone надуваем падъл борд от Camperisimo и си подсигури страхотно лято.

SUP дъската е със свеж дизайн и е удобна за пътуване и съхранение. С размера си от 10’6” този падъл борд е подходящ за всички водни условия и за гребци с всякакво ниво на подготовка – от начинаещи до напреднали. Независимо дали кемпер пътешествието ти е до брега на море или река, SUP борд Aquatone ще донесе допълнителна доза забавление за всеки член от семейството. 

Цена под наем

от Camperisimo
20лв на ден
  •  

Подводен скутер Waydoo Subnado

Най-малкият и удобен подводен скутер вече е тук за теб.

Осигури си допълнителна доза забавление по време на твоето кемпер пътешествие, като вземеш под наем от Camperisimo този лек, лесно преносим и компактен воден скутер.

Waydoo Subnado е дълъг само 38см., широк 6 см. и тежи 1.4кг., така че мястото, което заема в багажа ти е несъществено в сравнение с огромното приключение, което ти осигурява.

Водният скутер Waydoo Subnado е практичен, мултифункционален и лесен за употреба, дори и от напълно начинаещи във водните изживявания. Може да се слага както на ръцете, така и на краката по време на гмуркане, а ако просто искаш да се повозиш – монтирай го на кану или на падъл борда си.

Скоростта, която ти осигурява водният скутер Waydoo Subnado е 1.4м/с, с него можеш да се гмуркаш на дълбочина от 60м., а батерията му издържа близо час, при време на заеждане 1.2 часа.  Има 3 скорости и към него може да бъде монтиранa твоятa GoPro камера, за да заснемеш вълнуващото приключение.

Цена под наем

от Camperisimo
20лв на ден
  •  

Ел. скутер SEGWAY KICKSCOOTER MAX G2E

Електрическа тротинетка SEGWAY KICKSCOOTER MAX G2 E до 25км/ч, пробег до 70 км.

Твоят перфектен спътник по време на пътешествието ти с кемпер, а и извън него.

Електрическа тротинетка Ninebot KickScooter MAX G2 е с голяма 551Wh (15300mAh) батерия, вдига до 25 км/ч и достига пробег от 70км. Двойното окачване на скутера и хидравличния му преден амортисьор осигуряват гладко преминаване през бордюри, павирани и чакълирани пътища и настилки с изкуствени или естествени неравности.

Segway-Ninebot MAX G2 е с вграден контролер на сцеплението, позволяващ прецизно и сигурно управление по песъчливи и хлъзгави пътища. Тази висок клас електрическа тротинетка е с нови, подобрени 10-инчови гуми, обновен дизайн на корпуса, предни и задни мигачи, мощна спирачна система и високо-децибелен клаксон.

Скутерът MAX G2  ти осигурява дълго и безопасно пътуване, както и усъвършенствано преживяване. Време за максимално зареждане на батерията – 5 часа.

Цена под наем

от Camperisimo
30лв на ден(макс. 300лв.)
  •  

* Продажна цена: 1690 лв.