CAMPERISIMO CAMPER EXPO
19 - 21 АПРИЛ 2024

Заповядай на CAMPERISIMO CAMPER EXPO
от 19 до 21 Април, 2024г. пред The Mall, София

Ела и спечели награди за над 50 000 лева.

Имаш шанса да спечелиш една от над 555 Награди:

  • Седмица „All Inclusive“ за наем на кемпер от Camperisimo
  • Барбекю NomadiQ
  • 3 ваучера от 500 лева за наем на кемпер от Camperisimo
  • 550 ваучера по 100 лева за наем на кемпер от Camperisimo
  • 10 ваучера за тридневен наем на автомобил от Top Rent-A-Car
  • 2 броя талони за уикенд нощувки с места за кемпери /петък – неделя/
    за предстоящия летен сезон от Къмпинг Градина

На прага на слънчевия сезон, кемперите ни отново са нетърпеливи за среща с теб!

Очакваме те на четвъртото поредно издание на най-голямото изложение за кемпери и каравани, организирано от Camperisimo. Тази година експото ще се проведе на открития паркинг пред търговски център The Mall, бул. Цариградско шосе 115з, София от 19 до 21 Април, 2024г.

На площ от над 12.000 кв.м. сме подготвили за всички посетители вълнуващо кемпер изживяване, като отворим вратите на най-нови модели Dethleffs, Carthago, Laika, Challenger, Burstner, Etrusco, Notin, Mobilvetta, Giottiline, Rollerteam, LaMarca, Sunlight, каравани Fendt, Hobby, Hotomobil, лодки ZAR Formenti и ZAR Mini и мобилни къщи Camperisimo Tiny House, фойлове Waydoo и SiFly, джетбордове Jetsurf, електрически велосипеди Econic One.

Ще ти представим над 50 модела кемпери и каравани, които ще можеш да разгледаш и да се възползваш от промоционалните оферти за тях, както и от специални лизингови условия предоставени специално за експото от OTP Leasing и Unicredit Bulbank. Освен това, в рамките на изложбената площ ще намериш и богато разнообразие от къмпинг и хоби оборудване, както и атрактивни предложения от света на водните спортове и офроуд забавленията. Джетсърф, ифойл, байкинг, риболов или просто майсторско барбекю сред природата, ще намериш точно това, което ще задоволи страстта ти за приключения и пълноценен живот на свобода. Ела и виж и най-новите модели на нашите партньори от MOTO-PFOHE  Ford Bronko Ranger Raptor и пикап Ranger Raptor.

Нека заедно споделим този празник на всички влюбени в пътешествията и приключенията на колела.

Събитието се провежда със специалното участие и подкрепа на The Mall, mobile.bg, Top Rent-A-Car, Къмпинг Градина, OTP Leasing, Unicredit Bulbank, MOTO-PFOHE.

Не пропускай да се забавляваш заедно с екипа на Camperisimo и тази година на едно от най-мащабните изложения в България. Само на миналогодишното издание ни посетиха над 7000 човека.

Очакваме те от 19 до 21-ви Април пред The Mall, София.

Входът, както винаги е СВОБОДЕН!

Събитието се провежда със специалното участие и подкрепа на: