Пакет „Комфортен сън“

  • Комплект висок клас комфортни възглавници
  • Комплект олекотени завивки
  • Комплект декоративни възглавници
  • Комплект покривала за легла

Цена: 10лв./ден

максимум 100 лева за целия наемен период