Интегрирани
кемпери

Намери своето място
за пътуване

Посети онлайн пътеводителя на Camping.BG и намери своето място за къмпингуване

Често задавани въпроси

Ако не намерите отговор тук, не се колебайте да се свържете с нас.

Резервацията се осъществява чрез онлайн запитване на нашия уебсайт www.camperisimo.com или обаждане на телефон +359 888 677 676. Плащанията могат да бъдат извършвани в брой или по банков път.

Капаро в размер на 50% от наема за периода, като остатъкът трябва да се плати до 2 седмици преди датата на наемане;

Гаранционен депозит, чиято сума варира, в зависимост от модела на избрания кемпер. Сумата по него ще бъде възстановена изцяло при връщане на превозното средство, съгласно условията за връщане. Виж ТУК.

При нас ще намериш разнообразие от модели и марки кемпери на водещите eвропейски производители LAIKA, Weinsberg, Rimor, Ahorn, McLouis, PLA и CI. Кемперите са с различна вместимост и разнообразно интериорно разположение.

В наема се включва кемпер с богато стандартно оборудване, пълен резервоар с гориво, пълна бутилка с газ, пълен резервоар с чиста вода, застраховки Автокаско и Гражданска отговорност, винетка за Републиканската пътна мрежа и нотариално заверено пълномощно за управление на автомобила на Български и Английски език.

За повече комфорт, на твое разположение са специалните ни „Допълнителни пакети“.

За да наемеш и управляваш кемпер от Camperisimo е необходимо да притежаваш валидна шофьорска книжка, кат.В от поне две години и да си на възраст между 25 и 65 г.

Camperisimo осигурява безплатен паркинг за личния ти автомобил за времето на наемния период.