Ние...

…сме като теб! Все ни се пътува и знаем колко е хубаво, когато е с кемпер. Искаме да тръгнем сега и утре да се събудим на плажа, а вдругиден – на планина. Светът е голям, маршрути ни очакват навсякъде и винаги – с Добре дошъл!

Кемпери под наем снимка

Тръгваш на път без план, резервации и докога, търсиш приключения и мечтаеш свобода! Радваме се да се запознаем –  за такива, като теб, ние от Camperisimo отваряме вратите на комфортните си подвижни домове, а посоката избираш ти.

Погрижили сме се да подберем и да ти предоставим разнообразни кемпери, независимо член на какъв екипаж си. Ще пътешестваш с цялото семейство,  заминаваш на ваканция с приятели или искате да избягате само двамата  –  в Camperisimo ще откриеш подходящия интериорен вариант и технически параметри на твоята къща на колела. Всички кемпери под наем, които  са готови за път от адреса ни са нови модели на водещи европейски марки LAIKA, Weinsberg, Ahorn, Rimor, Mclouis, Elliot, PLA и редовно подлежат на стриктна техническа поддръжка!

В Camperisimo твоята сигурност и комфорт са наш приоритет. На твое разположение са и специалните ни „Допълнителни пакети“, които ще те подсетят от какво ще имаш нужда по време на твоята ваканция, за да ѝ се насладиш пълноценно и да се концентрираш върху почивката и забавленията.

Наеми твоя дом на колела и направи кемпершествието* си незабравимо!

Кемпершествие – живот на път, пътят към живота, такъв, какъвто го искаш! Най-често това състояние се среща в кемпер J