Франчайз програма

Стани част от успеха

Добре дошъл в Camperisimo програма за франчайз партньори

Искаш ли да станеш част от екипа на най-бързо развиващата се компания за продажба и отдаване кемпери под наем, като равностоен партньор? 

За малко повече от две години Camperisimo се превърна в пазарен лидер, вдъхновител на ново поколение пътешественици и компания, която наложи цялостни нови стандарти в кемпер изживяването. Ние знаем как и го доказваме с реални резултати!

Стартирала дейността си едва в началото на 2020 година, Camperisimo сега има водещи позиции на Балканите, с офиси в София, Пловдив, Букурещ, Скопие и Солун. Само в България, компанията отдава над 40 чисто нови кемпери под наем от най-атрактивните и големи брандове на Европейския пазар, а продажбите на нови кемпери на крайни клиенти са над 100 на година. Camperisimo  е официален представител на марките Dethleffs, Sunlight, Burstner и Laika.

Кемперите, офисът и дейността на Camperisimo се разполагат на 11 000 кв. метра в най-добрата част на столичното Околовръстно шосе. На Околовръстен път 82, вече може да бъде посетен най-големият „Camperisimo – Camper&Caravan Park“. Тук са разположени за оглед, наем и продажба последни модели от марките Dethleffs, Mobilvetta, Laika, Hymer, Sunlight, Burstner, Challenger, PLA, Giottiline, Rollerteam, Chausson, CI Elliot, Carado и Ahorn. За нуждите на всички наши стари и нови клиенти работи и охраняем паркинг за кемпери и каравани, магазин за къмпинг аксесоари, както и оборудван и високотехнологичен Сервизен център.

Благодарение на професионализма, интензивната и адекватна маркетингова политика, Camperisimo вече е и най-известната и предпочитана за сътрудничество компания за продажба и отдаване кемпери под наем компания в България. Довериха ни се големи партньори, като Lidl, Humanic, Aperol, Autobuild, The Mall, инфлуенсъри и популярни личности, които залагат на високото качество и професионални стандарти в кампаниите си.

Camperisimo  е основател и организатор и на единственото по рода си и най-голямо изложение за кемпери и каравани в България – „Camper EXPO in The Mall“, което има вече три супер успешни издания със заявка да станат традиционни и поставящи тенденциите на възходящия пазар за кемпери и каравани на Балканите.

От нас можеш да научиш много и да стигнеш надалеч. А с Camperisimo  ще бъдеш Добре Дошъл Навсякъде.

Обади ни се, за да те запознаем отблизо с новата ни Програма за Франчайз Партньори и стани част от успеха!

Франчайз програма

Присъедини се към нашето голямо семейство.