ЕФОЙЛ SiFly

Най-голямата дъска на SiFly предлага най-ниската скорост в комбинация с най-големия обем, което я прави идеална за начинаещи и по-тежки ездачи. Привличащ окото и преносим ифойл SiFly E ще те открои от тълпата на всяка семейна почивка. Стабилен и многофункционален, SiFly E осигурява безопасно и вълнуващо изживяване при каране. Ефолирането вече е приключение, в което всеки член на семейството може да се впусне

Характеристики

Тегло: 34кг.

Размери ШхД: 80Х190 
Обем: 170л.
Дължина: 6,3”
Скорост: до 45км/ч
Батерия: Li-Ion 44,8Ah/58,8V/30km
Издръжливост на батерията: 120 минути
Време за зареждане: 2,5 часа
 

Цена под наем

от Camperisimo
EUR 100 на ден
  • ДЕПОЗИТ: 1000 лв
ДЕПОЗИТ 1000 лв

SUP Дъска Aquatone

Вземи под наем Aquatone надуваем падъл борд от Camperisimo и си подсигури страхотно лято.

SUP дъската е със свеж дизайн и е удобна за пътуване и съхранение. С размера си от 10’6” този падъл борд е подходящ за всички водни условия и за гребци с всякакво ниво на подготовка – от начинаещи до напреднали. Независимо дали кемпер пътешествието ти е до брега на море или река, SUP борд Aquatone ще донесе допълнителна доза забавление за всеки член от семейството. 

Цена под наем

от Camperisimo
20лв на ден
  •  

Подводен скутер Waydoo Subnado

Най-малкият и удобен подводен скутер вече е тук за теб.

Осигури си допълнителна доза забавление по време на твоето кемпер пътешествие, като вземеш под наем от Camperisimo този лек, лесно преносим и компактен воден скутер.

Waydoo Subnado е дълъг само 38см., широк 6 см. и тежи 1.4кг., така че мястото, което заема в багажа ти е несъществено в сравнение с огромното приключение, което ти осигурява.

Водният скутер Waydoo Subnado е практичен, мултифункционален и лесен за употреба, дори и от напълно начинаещи във водните изживявания. Може да се слага както на ръцете, така и на краката по време на гмуркане, а ако просто искаш да се повозиш – монтирай го на кану или на падъл борда си.

Скоростта, която ти осигурява водният скутер Waydoo Subnado е 1.4м/с, с него можеш да се гмуркаш на дълбочина от 60м., а батерията му издържа близо час, при време на заеждане 1.2 часа.  Има 3 скорости и към него може да бъде монтиранa твоятa GoPro камера, за да заснемеш вълнуващото приключение.

Цена под наем

от Camperisimo
20лв на ден
  •  

Електрически колела Econic One

Econic One

Comfort Limited

Econic One Comfort Limited е най-лекият модел на електрически велосипеди Econic One. С него пътуването през града е лесно и удобно. Оборудван е с интегрирани светлини, багажник, калници и напълно безшумен мотор. Моделът е елегантен и достъпен за всички колоездачи. Управлението на Comfort Limited е стабилно и интуитивно, а мощният му и ефективен мотор придава допълнително комфорт и лекота при покоряване на всякакви терени.

Цена под наем

от Camperisimo
50лв на ден
  •  

Econic One

Urban

Econic One Urban е един от най-универсалните електровелосипеди, подходящ за градски изследователи.  Ако си градска душа, която търси партньорството на велосипед, който поддържа високото ти темпо и оставя всички градски препятствия зад гърба ти, моделът Urban  е напълно подходящ за завладяване на градската джунгла, без капка пот!Разполага с вътрешно сглобена литиево-йонна батерия с клетки на Samsung осигуряваща впечатляваща издържливост. Батерията се сваля с едно щракване, лесна е за носене и зареждане и осигурява около седмица изследователско изживяване с едно зареждане. Urban  е лек и здрав, но способен да носи товар до 150 кг. Геометрията е проектирана така, че да дава най-доброто от гледна точка на издръжливост, стабилност и комфорт с по-изправената позиция при каране.

Цена под наем

от Camperisimo
50лв на ден
  •  

Econic One

Bandit

Електрическият велосипед Econic One Bandit е оборудван с двигател Bafang и сменяема батерия от 460 Wh, за да осигури безпроблемно и стабилно колоездене както по трудни повърхности, така и пъргавина по гладки градски маршрути. Bandit е проектиран с мисъл за гъвкавостта. Това е електрически велосипед, който може да поеме всякакъв вид предизвикателства - от ежедневно пътуване до работното място до препятствията на горски терен, както и всичко между тях. Bandit е проектиран с устойчива на корозия алуминиева рамка, безпроблемно интегрирана батерия и мощен мотор. Велосипедът е силен и лек, маневрен и стабилен, благодарение на 29” гуми, с които пресичаш релси, павета, мръсотия, чакъл.  Батерията на Econic One Bandit е литиево-йонна от 460 Wh и осигурява целия обхват, от който се нуждаеш, както и до 100 км забавление с едно зареждане. Зарежда се напълно за по-малко от 4 часа чрез сдвояване с Econic One Super Charger.

Цена под наем

от Camperisimo
60лв на ден
  •  

Econic One

Adventure

Econic One Adventure осигурява безпроблемно и силно представяне при каране. С двигателя си със средно задвижване с висок въртящ момент и интуитивно управление, той дава точното количество мощност и контрол в точното време. Приключението с този модел на Econic One  е гарантирано в извънградски терени, горски пътеки и дълги експедиции с велосипед. Устойчивата на корозия алуминиева рамка на Adventure, елегантно интегриранaта батерия и впечатляващият мотор постигат оптимален компромис между стабилност и маневреност. Комбинацията от 100 мм вилка с пневматично окачване, леки и здрави колела и стабилни 29” гуми правят Adventure надежден партньор за всички смели офроуд цели. Велосипедът Econic One Adventure е оборудван с мотор M410, най-новата версия на Bafang, който осигурява всичко необходимо и за най-предизвикателните терени. Econic One Adventure разполага с лесно сваляема 460 Wh литиево-йонна батерия, интегрирана елегантно в рамката. Батерията може да се зареди напълно само за четири часа, когато е сдвоена с Econic One Super Charger, осигурявайки до 100 км. свобода на движение.

Цена под наем

от Camperisimo
70лв на ден
  •  

Допълнителни аксесоари