Спечели невероятната Юбилейна Награда на Dethleffs

Върни си обратно заплатената цена за чисто новия си кемпер

През 2021 г. се навършват деветдесет години от изобретението на караваната. Това пионерско постижение на Arist Dethleffs ще бъде отбелязано чрез множество наградни кампании през цялата година, а тяхната кулминация ще бъде връчването на Голямата Юбилейна Награда. В края на годината за един късметлия това ще означава нищо по-малко от ...

Невероятно? Но факт!

100% възстановяване покупната цена на поръчана каравана или кемпер!

В тегленето на юбилейнита награда ще бъдат включени само купувачи на чисто ново превозно средство тип каравана или кемпер от Dethleffs - което означава, че шансовете ти за печалба са огромни!

Победителят ще получи възстановяване на 100% от покупната цена на ваканционното си превозно средство, без значение кой модел е купил - от компактен до огромен, от функционален до луксозен.

Така че, с малко късмет, освен че ще купиш мечтания си дом на колела тази година, ще получиш и възстановяване на пълната покупна цена!

100% възстановяване на покупната цена

И ако искаш да е шик,
свеж и функционален
И ако искаш да е модерен,
младежки и надежден
И ако искаш да е хармоничен,
изчистен и изискан
И ако искаш да е луксозен, удобен и
идеален за зимни условия
И ако искаш да е просторен,
елегантен и здрав
Предишна
Следваща

Условия за участие

Как да се възползваш от тази възможност

1. Покупка: всеки, който закупи ново ваканционно превозно средство Dethleffs от дилър на Dethleffs между 1 януари 2021 г. и 31 декември 2021 г. (датата в официалния договор за покупка е от значение), може да участва в състезанието.

2. Регистрация: извършва се чрез онлайн регистрация на защитен електронен формуляр. Кодът за участие ще получиш от дилъра си, при сключване договора за покупка.

За да улесниш процеса възможно най-много, дилърът ти ще се радва да завърши регистрацията с теб. Можеш да го попиташ за това. Името на участника трябва да бъде идентично с името в договора за продажба.

Имаш ли въпроси?
Твоят Dethleffs дилър ще се радва да им отговори!

Пълните условия за участие могат да бъдат намерени на: www.dethleffs.de/conditions-of-participation

Вземи 7 плати 6