Заповядай на CAMPERISIMO CAMPER EXPO пред IKEA на 21-23 Април, 2023г.

За трети пореден път те каним на най-голямото изложение на нови модели кемпери, каравани, мобилни къщи, ифойлове, електрически велосипеди и богата гама аксесоари за тях, организирано от Camperisimo. Единствено по рода си и с мащабите си Експо ще заеме площ от над 5000 кв.м. на открития паркинг между ИКЕА и Ринг Мол в столицата.

За всички настоящи и бъдещи кемперисти и авантюристи, Camperisimo екипът е приготвил много атрактивни премиери и ексклузивни за България предложения от средствата за живот на колела.

Ела, влез и се запознай с най-новите модели кемпери на водещи световни брандове, като Dethleffs, Sunlight, Mobilvetta, Chausson, Fleurette, Laika, Burstner, Carthago, Giottiline, луксозни каравани на лидерите Knaus и Adria, електрически велосипеди Econic One, ифойлове SiFly и лодки ZAR Formenti.

Ще имаш възможност да се запознаеш и с най-новото от портфолиото ни – “Camperisimo Tiny House”екологични, дизайнерски къщи на колела с луксозен интериор и впечатляваща мобилност. Ще те очаква и специална изненада – сауна с джакузи! СПА на колела.

Както винаги, “Camperisimo Camper Expo” е голямо и щедро на емоции и изненади събитие. Ела и спечели една от 555 примамливи награди! Тази година наградният фонд е наистина впечатляващ.

 

Имаш шанса да спечелиш:

  • Седмица “All inclusive” с кемпер
  • 50 уикенда в новооткрития български кемпер къмпинг “Terme di Hissar”
  • Електрическо колело Econic One
  • 555 ваучера по 100 лева за наем на кемпер от Camperisimo
  • Градински комплект от IKEA

И докато разглеждаш, мечтаеш и печелиш, за доброто настроение ще се грижат, както всеотдайният екип на Camperisimo, така и оранжевият бус на Aperol Spritz с емблематичните си коктейли.

Не пропускай да дадеш силен старт на Лятото, ела на “Camperisimo Camper Expo” на 21-23 Април, от 10:00 до 19:00 часа, на открития паркинг между ИКЕА и Ринг Мол, София.

Събитието се провежда със специалното съдействие на IKEA Bulgaria, Ring Mall Sofia, Mobile.bg, AperolSpritz, Autobild, Unicredit Leasing, Econic One, SiFly, Zar Formenti, Thule.

Очакваме те!