Защото предлагаме:

  • Висок клас стандартно кемпер оборудване на най-добра цена

Camperisimo се грижи за удобния ти живот на път, защото и това е важно! В стандартното оборудване, което ще получиш от нас още на старта са климатик, телевизор 24 инча и дигитална антена, тента, соларен панел, багажник за велосипеди и много други. Имаш уникалната възможност да пътуваш икономично с кемпер под наем, използвайки и собствено оборудване! А всичко което нямаш – ще ти го предложим ние.

  • Специална грижа за най-малките кемпершественици – децата!

Най-щастливите от пътешествията с кемпер са децата! Знаем го, защото всички ние в Camperisimo си имаме малки и по-големи кемпершественици! Опитът от ваканциите с нашите деца е ценен и показателен за това от какво се нуждаят малките Робинзоновци по време на приключението, за да бъде то не само интересно, но и максимално защитено, сигурно и безаварийно! В нашите кемпери сме подготвили специалния пакет “Детски усмивки“ безплатно за нашите деца.

  • Кемпери от водещи европейски производители

Разполагаме с актуални модели и превъзходно поддържани кемпери за безпроблемната ти, уединена и комфортна ваканция. Нашите подвижни домове са с марките LAIKA, Weinsberg, Ahorn, McLouis, Rimor, Elliot и PLA.

  • Кемпери с различни размери, интериорни разположения и богато оборудване

Кемперите на Camperisimo са с дължина от 5,90м. до 7,70м. и предлагат различни варианти на вътрешно разположение, съобразно индивидуалните нужди на теб – нашия кемпершественик.

  • Кемпер Бонус Програма

Пътувай с нас редовно и се възползвай от специалните ни предложения и полезни подаръци!

  • Глемпер – специалитетът на Camperisimo!

Ще преобърнем представата ти за пътешествие с кемпер, почивка на къмпинг и всичко, свързано с този вид свободен туризъм, без условности, резервации и обвързаност! С нашите кемпери под наем можеш да вдигнеш нивото и да разбереш значението на глемпинга – кемпершествие, подсигурено с луксозни удобства. Разгледай галерията ни от изискани сетове за хранене, спално бельо, електроуреди, къмпинг оборудване, допълнителни екстри и избери твоя вариант на комфортно пътешествие! Шампанското е в хладилника!

  • Кемпер под наем с включена застраховка

С Camperisimo получаваш кемпер под наем с включени застраховки Автокаско и Гражданска Отговорност , както и винетка за цялата Републиканска пътна мрежа! За спокойно кемпершестване!

  • Допълнителни пакети оборудване за още по-голям комфорт

Комфортът и индивидуалните ти изисквания са подсигурени с много „Допълнителни пакети“ оборудване и екстри. От кухненско оборудване и спални комплекти до електрически скутери и шезлонзи – обзаведи ваканцията си с удобства по твой избор и преценка.

Вземи 7 плати 6