CAMPER EXPO IN THE MALL 2022

Категории:

Очакваме те на второто издание на най-голямото и единствено по рода си изложение за кемпери и каравани, организирано от Camperisimo с любезното домакинство и партньорство на The Mall.

На огромна площ от над 4000 квадратни метра в открития паркинг пред столичния търговски център, екипът на Camperisimo ще презентира повече от 40 нови кемпера и каравани от най-актуалните модели на водещи европейски производители. Посетителите на Експото ще са първите имащи възможността да се насладят на 10 специални кемпер премиери.

Освен най-новите модели на световните брандове Dethleffs, Sunlight, LaMarca, Giottiline, Mobilvetta, Challenger, RollerTeam, Laika, Burstner, PLA на CAMPER EXPO IN THE MALL ще присъстват експонати на кемпери, чиито премиум качества и достойнства са нови за българския кемпер фен. Гостите на Camperisimo ще се срещнат с ексклузивните Notin Bilbao, ултралуксозният LaMarca 74, отличеният с Европейски приз за иновации Chausson 777, изисканите Mobilvetta K-Yacht Tekno Line и Mobilvetta Admiral, както и с атрактивния Hymer Grand Canyon 4X4.

Ела и се забавлявай на едно тридневно кемпер пътешествие с Camperisimo пред The Mall. Всеки посетител на изложението ще получи награда ваучер на стойност 100 лева за наем на кемпер!

Мястото на събитието е открития паркинг пред The Mall, от 10:00 до 20:00 часа в уикенда на 15 -17 Април. Вход свободен.

Общи Условия тук.

Сподели с приятел в